5.12.09

pergilah

bukan aku tidak mengerti isyarat itu.
bukan aku sengaja buat2 tidak tahu.
bukan aku bermalasan melayanmu suka2.

tapi aku tidak mampu untuk mempermainkan perasaan sendiri lagi;
maaf.

tolong tinggalkan sini; pintu di sebelah sana.

bukan cacat sesiapa;
hanya aku.

18 comments:

  1. don't let people yang buat kau rasa miserable stand in the way,takkan nak main laga2 pula.buat parah je.

    bukan salah kau, kau rabun macam aku ni.

    bila entah nak buat cermin mata baru.

    ReplyDelete
  2. biarkan aje dia pergi..

    bikin sakit jiwe aje

    ReplyDelete
  3. saya tanak pegi..
    pegi saket hati

    ReplyDelete
  4. jangan paksa.
    kau tak mahu, jangan kau buat.

    makanya,
    dua-dua merana.

    biarkan;
    dia pergi mungkin ada baik nya.

    ;)

    ReplyDelete
  5. pisey
    yeah,dah dasar hidup.bukan boleh pilih2 siapa kita mahu ketemu dalam hidup.kalau jumpa orang yang buat miserable camtu,aku blah je dari tempat kejadian.
    ;)

    chentatiku
    halau orang jahat yang melukakan hati.
    hehe ;)

    imsosupernotcool
    kalau dia datang balik juga?

    azizol
    dia dah pergi dah lepas kau halau.
    haha.
    ;)

    han
    it's ok.just stay.we might find a way to mend the broken hearts.
    ;)

    farah
    eventhough at times mungkin ada sesal yang mendatang,tapi mungkin itu pilihan terbaik kan?
    ;)

    chah
    apa kenyit2,pergi main jauh2.
    haha.
    ;)

    bias
    ada la sikit.lu nak tolong gua ke?

    koyuki
    yeah,mengakui saja.

    ReplyDelete
  6. mungkin;
    kau rasa sakit sekarang.

    fikir dalam;
    bahagia akan datang.

    ;)

    chill!

    ReplyDelete
  7. farah
    a bestie of mine told me once;
    'kenapa perlu pilih yang menderita ini sedangkan kau mampu melihat bahagia terang2an?'

    makes me wonder a lot;
    deep and all.

    thanks;
    chill.
    ;)

    ReplyDelete
  8. absolutely agree!! ;)

    your bestfriend must be someone wise. ;)

    ReplyDelete
  9. indeed yeah;
    that's why i befriend with her.

    lol ;)

    ReplyDelete
  10. yg pergi tetap akan pergi, kita nak halang pun, kalau hati dah kata nak pergi, pergi jugakk,

    ReplyDelete
  11. tapi kalau dia tak nak pergi kena halau.atau tinggalkan saja.ingat tu.
    ;)

    ReplyDelete